Elektrik kesintisi yaşanacak

Elektrik kesintisi yaşanacak
Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre enerjinin daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunulması amacıyla...

Planlı bakım onarım çalışmaları sebebiyle Edirne'de elektrik kesintisi yaşanacak. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre enerjinin daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunulması amacıyla yapılacak planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri çerçevesinde 26-27 Şubat 2020 tarihlerinde bazı cadde ve sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

26 Şubat 2020 Çarşamba günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Yancıkçı Şahin Mahallesi'ne bağlı Şehit Mehmet Alkan Sokak, Şeyh Çelebi Cami Sokak, Mezarlık Çıkmazı Sokak, Atatürk Çıkmazı Sokak elektriksiz kalacak.

27 Şubat 2020 Perşembe günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Kocasinan Mahallesi'ne bağlı E-5 Karayolu Caddesi, Eski Doğrucu Tesisleri ve civarları, bu istikametteki diğer tesisler elektriksiz kalacak.