Erasta AVM kapılarını kapattı

Erasta AVM kapılarını kapattı
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Erasta Edirne AVM geçici süreyle kapılarını kapattı. LC Waikiki, Defacto, Mudo, Koton, İpekyol, Mavi, Flo, Decathlon, Colin's, Kiğılı,...

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Erasta Edirne AVM geçici süreyle kapılarını kapattı. LC Waikiki, Defacto, Mudo, Koton, İpekyol, Mavi, Flo, Decathlon, Colin's, Kiğılı, Penti, Gratis, English Home, Karaca ve daha onlarca markanın Türkiye genelindeki tüm mağazaları kapatma kararının ardından Erasta Edirne AVM yönetimi de geçici olarak kapılarını kapatma kararı aldı.

Yapılan açıklamaya göre 20 Mart 2020 tarihi saat 20:00'den itibaren Erasta Edirne AVM kapalı olacak. Bu süreçte Migros 12:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

Alışveriş merkezi yönetiminden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi:"Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadelede üzerimize düşen en önemli sorumluluk, birimizin sağlığının hepimizin sağlığı olduğunu bilmek ve ona göre hareket etmek. Alışveriş merkezi personelimiz, mağaza çalışanlarımız ve misafirlerimizden başlayarak toplum sağlığının korunmasıyla ilgili önlemleri desteklemek amacıyla 20.03.2020 tarihi saat 20:00'den itibaren Erasta Edirne'nin kapılarını geçici süreyle kapıyoruz. Bu süre boyunca Migros 12:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir. Yeniden Erasta Edirne'de buluşacağımız güne kadar evinizde kalmanız, sağlıkla kalmanız dileğiyle..." 

[irp posts="8001" name="Erasta'yı Su Bastı!"]