ETB Başkanı Öztürk'ten 19 Mayıs Mesajı

ETB Başkanı Öztürk'ten 19 Mayıs Mesajı
Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk de Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemli dönüm noktalarından biri...

Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk de Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olduğunu aktardı.

Türk milletinin büyük gayret ve fedakarlıklarla verdiği bu mücadele ile bugünkü güçlü Türkiye'nin temellerinin atıldığını belirten Öztürk, "İdrak ettiğimiz bu anlamlı günün 104. yıl dönümünde, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, geleceğimiz için hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, bu anlamlı günün ülkemizin geleceğini tesis edecek olan gençlerimize yol gösterici olmasını temenni ederiz." sözlerine yer verdi.