Evlenecek Çiftlere Uyarı! Sosyal Medyadaki Hesaplara Dikkat Çekildi

Evlenecek Çiftlere Uyarı! Sosyal Medyadaki Hesaplara Dikkat Çekildi
Düğün sezonuyla beraber sosyal medyadan sahte hesap açan bazı organizatörler, evlenecek çiftlerin en mutlu günlerini kabusa dönüştürebiliyor. Bu çerçevede Etkinlik-Sen İstanbul İl Başkanı ve By Mustafa Organizasyon’un sahibi...

Düğün sezonuyla beraber sosyal medyadan sahte hesap açan bazı organizatörler, evlenecek çiftlerin en mutlu günlerini kabusa dönüştürebiliyor. Bu çerçevede Etkinlik-Sen İstanbul İl Başkanı ve By Mustafa Organizasyon’un sahibi Mustafa Bozkurt, evlenecek çiftlere tavsiyeler yaptı. Sosyal medyanın yoğun kullanılmaya başlandığı dönemde açılan sahte hesaplar üzerinden, çiftlerin dolandırılmaya başlandığını dile getiren Bozkurt, merdiven altı firmalara dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Sahte organizatörlerin, kafe ve düğün olacak otel ya da restoranlar ile görüşüp kaporaları aldığını da belirten Mustafa Bozkurt, iş yeri olmayan şahıslara kapora verilmemesi gerektiğini de kaydetti. İş yeri olan sendika ya da derneklere kayıtlı firmaların tercih edilmesi gerektiğini de aktaran Bozkurt, “En güzel gününüz kabusa çevrilmesin” diyerek evlilik hazırlığındaki çiftleri uyardı.