Gürkan'ın hedefi belediye mi vekillik mi?

Gürkan'ın hedefi belediye mi vekillik mi?
Dün akşam canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, siyasi yaşamına ilişkin açıklamada bulundu. Hedefinin milletvekilliği mi belediye başkanlığı mı olduğunun sorulması üzerine...

Dün akşam canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, siyasi yaşamına ilişkin açıklamada bulundu. Hedefinin milletvekilliği mi belediye başkanlığı mı olduğunun sorulması üzerine Gürkan, henüz net bir karar vermediğini belirterek, üçüncü dönemde belediyede görevine devam edeceğinin sinyalini verdi.

Edirne Televizyonu'nda canlı yayında ETV Haber Müdürü Seyide Esen ve Gazeteciler Murat Savaş ile Derya Sarılarlı'nın sorularını yanıtlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, milletvekilliği gibi bir hedefi ve isteğinin olmadığını net bir şekilde belirtti.

Ankara defterini kapattığını söyleyen Gürkan, "Beş altı ayı öncesine kadar eşimle beraber belediye başkanlığını bu dönemden sonra bırakmaya karar vermiştik. Ama bazı nedenlerle büyük ihtimalle tekrar devam edeceğiz. Şu anda bir karar vermiş değiliz ancak gidişat o yönde. Bunun için tabi ki halkın ne dediğine de bakacağız. Partide bir sorunumuz yok." diye konuştu.