İlk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi

İlk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi
Okul öncesi ile ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik teorik trafik bilgilerini uygulayarak öğrenme fırsatı veren ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Edirne Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda öğrencilere teorik ve...

Okul öncesi ile ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilere yönelik teorik trafik bilgilerini uygulayarak öğrenme fırsatı veren ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Edirne Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda öğrencilere teorik ve pratik eğitim verilmeye devam ediyor.

Edirne Valiliği himayelerinde Edirne Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Özel İdaresi, AFAD, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle sürdürülen eğitimler kapsamında 23 Aralık 2019 ile 03 Ocak 2020 tarihleri arasında Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu ile İsmail Güner Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine ve Cumhuriyet Ortaokulu 7 ve 8. sınıf öğrencilerine trafik eğitimi, yangın bilinci, çevre bilinci, acil durum bilinci ve sağlıklı yaşam konularında uygulamalı eğitimler verildi. Öğrencilere yönelik eğitimlerin tüm hızıyla devam edeceği bildirildi.