İntihara kalkıştı, cinlerden talimat aldığını söyledi

İntihara kalkıştı, cinlerden talimat aldığını söyledi
Edirne'de bir kişi cinlerden talimat aldığı gerekçesiyle intihara teşebbüs etti. Hastanede tedaviye alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Olay Edirne'de Abdurrahman Mahallesi'nde meydana geldi. Göğüs bölgesinde...

Edirne'de bir kişi cinlerden talimat aldığı gerekçesiyle intihara teşebbüs etti. Hastanede tedaviye alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay Edirne'de Abdurrahman Mahallesi'nde meydana geldi. Göğüs bölgesinde ve bileğindeki kesikler nedeniyle 112 vasıtasıyla hastaneye gelen N.B. isimli şahsın intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Hastanede tedaviye alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yaralı şahıs, kendisiyle iletişim kurmaya çalışan ekiplere ilk verdiği bilgide, kendisine cinlerin talimat verdiğini söyledi. Olaya konu olan bıçağın sorulması üzerine ise N.B., bıçağı hatırlamadığı bir yere attığını beyan etti. Psikolojik sorunlarının olduğu öğrenilen şahsın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu bilgisi alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

[irp posts="21285" name="Hırsız çaldığı ürün için pazarlık yaptı"]