İYİ Parti Edirne'de Milletvekili Adayları Tanıtıldı

İYİ Parti Edirne'de Milletvekili Adayları Tanıtıldı
Engin, bugün itibariyle milletvekili adaylarıyla saha çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Prof. Dr. Mehmet Akalın, Dilek Kırmızı, Hasan Hakan Şahin ve Hüseyin Erkin'i Allah'ın izniyle Ankara'ya göndermeye niyetliyiz....

Engin, bugün itibariyle milletvekili adaylarıyla saha çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Prof. Dr. Mehmet Akalın, Dilek Kırmızı, Hasan Hakan Şahin ve Hüseyin Erkin'i Allah'ın izniyle Ankara'ya göndermeye niyetliyiz. Edirne halkımızdan çok büyük teveccüh görüyoruz." şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Akalın da seçim sürecinde hedeflerinin sevgiyle siyaset yapmak olduğunu ifade etti.

İYİ Parti olarak diğer siyasi partilerle projeleriyle yarışacaklarını kaydeden Akalın, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi siyasete farklı bir olgu getirdi. Ben inanıyorum ki ülkemiz bu kutuplaşmış ortamdan bu kutuplaştırılan ortamdan kurtarılacak ve 15 Mayıs sabahı bizler hepimiz bütün Türkiye sevgi dolu, kutuplaşmayan bir Türkiye'ye uyanacağız." dedi.

Kadınların Omuzlarında Yükseltecekler

Kırmızı da Edirneliler için çalışan, Edirnelilere her yerde sahip çıkan bir milletvekili olmak istediğini aktararak Cumhuriyet'in yeni asrını başarılı kadınların omuzlarında yükselteceklerini belirtti.

Şahin de amaçlarının seçimde birinci parti olarak genel başkanlarını başbakan yapmak olduğunu kaydetti.

Erkin ise Edirne'yi layık olduğu konuma getirebilmek için ortak akılla çalışmak mecburiyetinde olduklarını söyledi.