Kapasitenin %50'si kadar yolcu alabilecek

Kapasitenin %50'si kadar yolcu alabilecek
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçlarına ilişkin ek genelge sonucu Edirne’de de toplu taşıma araçları, ruhsat kapasitesinin yüzde 50’si kadar yolcu alabilecek.Edirne...

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan şehir içi ve şehirler arası toplu taşıma araçlarına ilişkin ek genelge sonucu Edirne’de de toplu taşıma araçları, ruhsat kapasitesinin yüzde 50’si kadar yolcu alabilecek.

Edirne Belediye Encümeni’nin aldığı karar kapsamında, yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızın koronavirüs (COVID-19) salgını ile ilgili, marketlerin çalışma saatleri ve şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçlarına ilişkin yayınladığı genelge gereği, çalışan toplu taşıma araçları, araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin %50'si oranında yolcu kabul etmesi, oturma şekli ve denetlenmesi 24.03.2020 günü başlangıcında uygulamaya konulmuştur." dendi. Ayrıca Edirne Belediyesi tarafından toplu taşıma saatleri değiştirildi ve bazı güzergahlar geçici olarak iptal edildi. Detaylı bilgi için aşağıdaki habere tıklayınız:

[irp posts="18354" name="Toplu taşımada korona düzenlemesi"]