Marmara Bölgesi İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Meteoroloji Duyurdu

Marmara Bölgesi İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Meteoroloji Duyurdu
Meteoroloji'nin yaptığı son güncel değerlendirme raporunda Marmara Bölgesi için 'kuvvetli yağış' uyarısı yapıldı.Marmara'da Hava Nasıl?Çok ve parçalı bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak...

Meteoroloji'nin yaptığı son güncel değerlendirme raporunda Marmara Bölgesi için 'kuvvetli yağış' uyarısı yapıldı.

Marmara'da Hava Nasıl?

Çok ve parçalı bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; öğle saatlerinin ardından Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 20°C

Çok ve parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı öngörülüyor.

TEKİRDAĞ °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

KOCAELİ °C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.