MHP'li Tercan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

MHP'li Tercan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan mesajında, engelli vatandaşların toplumsal hayat içerisinde yer almalarının önemine dikkat çekti.Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak ortamın mutlaka sağlanması gerektiğini belirten...

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan mesajında, engelli vatandaşların toplumsal hayat içerisinde yer almalarının önemine dikkat çekti.

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak ortamın mutlaka sağlanması gerektiğini belirten MHP'li Tercan, mesajında şöyle yazdı:

"Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu samimi niyet ve düşüncelerimizden asla ödün vermeyecek, her şart altında engelli kardeşlerimizin sözcülüğünü yapmaya ve onların problemlerini kökünden bitirmek için her desteği vermeye devam edecektir. İnsanlığımızda, maneviyatımızda, millet ve vatan sevgimizde doğruya ve hakka bağımlılığımızda herhangi bir engel olmadıktan sonra, diğer tüm pürüzleri, müşkülleri Allah'ın izniyle etkisiz hale getireceğimize gönülden inanıyorum.

Ülkemizin her yerinde engelli kardeşlerimizin dertlerinin, sıkıntılarının sona ermesi, hayata güler yüzle bakmalarını, umutlarının yeşermesini en kalbi duygularla diliyorum. Engelli kardeşlerimi dua ve muhabbetle selamlıyorum."