Modern sanatla daha görünür hale geldi

Modern sanatla daha görünür hale geldi
İnovasyona dayalı teknolojik altyapıyı güçlendirmeyi hedefleyen ve inovatif gençlere yatırım, danışmanlık ile mentorluk hizmeti sunan Trakya Teknopark'ın duvarı modern teknoloji ve sanatı bir araya getiren bir tarzla yenilendi.Ayşekadın...

İnovasyona dayalı teknolojik altyapıyı güçlendirmeyi hedefleyen ve inovatif gençlere yatırım, danışmanlık ile mentorluk hizmeti sunan Trakya Teknopark'ın duvarı modern teknoloji ve sanatı bir araya getiren bir tarzla yenilendi.

Ayşekadın Yerleşkesi'nde faaliyet gösteren Trakya Teknopark’ın dış cephesini adeta sanat eserine dönüştüren çalışmanın kampüse ayrı bir güzellik ve estetik kattığı görülürken, kampüste öğrenim gören öğrencilerin ve yoldan geçen vatandaşların duvar resmine ilgisi yoğun oldu.

Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi ile kafe ve restoranların yer aldığı Zübeyde Hanım Caddesi’nden geçenlerin rahatlıkla görebildiği, 15 gün süren yoğun bir emeğin ve çabanın ürünü olan metrelerce büyüklükteki mural sanatı, Teknopark binasını daha görünür ve ilgi çekici kıldı.

Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir’in fikirleriyle Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Kaan Ak tarafından oluşturulan AR-GE, inovasyon ve insan faktörü temalı tasarımın duvara yansıtıldığı çizim Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesinde faaliyet gösteren Teknopark binasının duvarına uygulandı.

Haber: Fırat Güngör / Fotoğraf: Mustafa Topyanak