Safir Okulları bursluluk sınavına yoğun ilgi

Safir Okulları bursluluk sınavına yoğun ilgi
Safir Okulları Edirne Kampüsü'nde 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Edirne genelindeki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavına ilgi yoğun oldu.Safir Okulları...

Safir Okulları Edirne Kampüsü'nde 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Edirne genelindeki 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavına ilgi yoğun oldu.

Safir Okulları sınavının ilk seansı 4 Ocak Cumartesi günü saat 10.00'da başladı. Yoğun ilgiyle karşılanan sınavda öğrenciler kimlik kontrolü sonrasında kademeler halinde sınıflara alındı. 90 dakika ve 150 dakikadan oluşan sınavlarda öğrencilerini bekleyen anne ve babalar, okulun düzenlediği kokteyle katıldı. Safir Okulları Kampüs Müdürü Bahattin Erel ve Kampüs Müdür Yardımcısı Meltem Erduğan'ın okul ve eğitim politikası hakkında sunum gerçekleştirdi. Kampüs Müdürü Erel, spor bursunun yanı sıra akademik burs da verdiklerini ifade ederken, Edirne'deki öğrencilere yüzde 100'e varan burs imkanı sunduklarını dile getirdi. Bursluluk sınavıyla birlikte erken kayıt döneminin de başladığını aktaran Erel, tüm velileri Safir Okullarına davet etti.

Sınav sonrasında hediyelerini alan öğrenciler mutlu bir şekilde okuldan ayrılırken veliler ise ilk karşılama anından sınav bitene kadarki tüm zaman diliminde ilgi ve alakadan memnun kaldıklarını belirtti. Sınav sonuçlarının 10 Ocak 2020 tarihinde açıklanacağı bildirildi.