Sokak hayvanlarını unutmadılar

Sokak hayvanlarını unutmadılar
Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarını unutmayan Edirne Belediyesi, 15 ayrı noktaya sokak hayvanları için mama bıraktı.Edirne Belediyesi, kent genelinde devam eden kar...

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarını unutmayan Edirne Belediyesi, 15 ayrı noktaya sokak hayvanları için mama bıraktı.

Edirne Belediyesi, kent genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle çevrede bulunan sokak hayvanları için sabahın erken saatlerinde harekete geçti. Ekipler bir yandan kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da birçok noktaya mama bırakarak sokak hayvanlarının beslenmesini sağladı.

Çalışmaların devam edeceğini belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, "Can dostlarımız bize emanet. Ekiplerimiz 15 ayrı noktada kedi ve köpeklerimiz için mama bırakıyor. Hayvansever derneklerimiz de bize bu konuda destek veriyor. Ayrıca başta güvercinler olmak üzere tüm kuş türleri için kentin çeşitli noktalarına buğday serperek, beslenmesini gerçekleştirdik." dedi.