Taksi durakları iyileştirilecek

Taksi durakları iyileştirilecek
Edirne Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 16 madde görüşülerek karara bağlandı.Kent merkezinde bulunan...

Edirne Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 16 madde görüşülerek karara bağlandı.

Kent merkezinde bulunan taksi duraklarının iyileştirilmesi konusunda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a Belediye Meclisi tarafından yetki verildi.

Edirne'de 58 adet taksi durağı olduğunu ve geçen yıl örnek olması amacıyla Özgür Çocuklar Taksi Durağı'nda bir yenileme çalışması yaptıklarını anlatan Gürkan, "Tam istediğimiz gibi olmadı. Yapımcı firmanın bizden habersiz ATM bloğu eklemesi durağın hacmini daralttı. Taksici arkadaşlarımızın en büyük ihtiyacı tuvalet ve lavabo. Bazı taksi duraklarının yerleri de uygun değil. Sayın Valimiz Ekrem Canalp ile bu konuyu uzun süredir konuşuyor ve tartışıyoruz. Sonuçta Edirne Valiliği Edirne Çevre Koruma Vakfı ile birlikte ilk etapta 35 taksi durağının maliyetlerini birlikte karşılayarak birlikte yapma düşüncemiz var. Bir turizm şehrine yakışır duraklar yapmak istiyoruz." diye konuştu.