Tarihi camilerde koronavirüs önlemi

Tarihi camilerde koronavirüs önlemi
Edirne Belediyesi, kentteki dini turizmin ilk durak noktaları olan Selimiye Camii, Eski Camii ve Üç Şerefeli Cami’de koronavirüse karşı dezenfekte çalışması yaptı.Edirne’nin kapı komşusu olan Yunanistan, Bulgaristan ve son...

Edirne Belediyesi, kentteki dini turizmin ilk durak noktaları olan Selimiye Camii, Eski Camii ve Üç Şerefeli Cami’de koronavirüse karşı dezenfekte çalışması yaptı.

Edirne’nin kapı komşusu olan Yunanistan, Bulgaristan ve son olarak da Türkiye’de görülen koronavirüse karşı Edirne Belediyesi, tedbir çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında taksi durakları, taksiler ve minibüslerin ardından kentteki dini turizmin ilk durak noktaları olan Selimiye Camii, Eski Camii ve Üç Şerefeli Cami’de koronavirüse karşı dezenfekte çalışması yapıldı. Dezenfekte çalışmalarına Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da eşlik etti.

Konuyla ilgili açıklama Tanrıkulu, “Edirne Belediyesi olarak halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmalar diğer camilerde de periyodik olarak devam edecek.” dedi.