TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba'dan Yıldönümü Mesajı

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba'dan Yıldönümü Mesajı
TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, mesajında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isteğiyle 31 Ocak 1928'de Türk Maarif Cemiyeti ismiyle kurulan Türk Eğitim Derneği'nin 95. yaşını kutladığını ifade etti.95 senelik köklü...

TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba, mesajında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isteğiyle 31 Ocak 1928'de Türk Maarif Cemiyeti ismiyle kurulan Türk Eğitim Derneği'nin 95. yaşını kutladığını ifade etti.

95 senelik köklü eğitim kurumunun bir parçası olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Nesim İba, gençlerin nitelikli eğitim alması için çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

İba'nın Mesajı Şu Şekilde:

Türk Eğitim Derneği'nin verdiği burslarla çok sayıda öğrencinin hayatına ve geleceğine yön verdiğini vurgulayan İba, şu ifadelere yer verdi:

"Türk Eğitim Derneği burslarının Edirneli çocuklara ulaşması için ellimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Bu çerçevede çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdik. Bir ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki en önemli etkenin nitelikli eğitim olduğunu ve bu yolda daha fazla çocuğa umut olmak için proje, burs ve çeşitli çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Türk Eğitim Derneği öğrencileri, velileri, spor kulüpleri, mezun dernekleri, ülkemizde çok farklı alanlarda önemli görevlerde bulunan binlerce mezunun gönüllüleri ve çalışanları ile büyük bir ailedir. Dün olduğu gibi bugün de bir gelecek projesidir. Ata'mızın önderliğinde Cumhuriyetimizin kurucu kadrolarının öngördüğü mirası korumaya ve yüceltmeye her zaman devam edecektir. Biz de TED Edirne Koleji olarak bu yolda ilerlemeye ve destek olmaya devam edeceğiz."