Trakya Üniversitesi Hastanesi Bulgaristan'da Tanıtıldı

Trakya Üniversitesi Hastanesi Bulgaristan'da Tanıtıldı
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde aldığı sağlık hizmetinden memnun kalan BGNES Haber Ajansı sahibi Lyubcho Neshkov, hastaneyle ilgili bir tanıtım programı hazırlamaya karar verdi.Trakya...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde aldığı sağlık hizmetinden memnun kalan BGNES Haber Ajansı sahibi Lyubcho Neshkov, hastaneyle ilgili bir tanıtım programı hazırlamaya karar verdi.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya gelerek hastane ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan ajans ekibi, sonrasında hastanede çekim yaptı.

Açıklamada görüşleri belirtilen Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi Hastanesi'nin bölgenin en güçlü ve en büyük sağlık üssü olarak bölge insanına hizmet verdiğini ifade ederek, "Alanında uzman kadromuz ve güçlü altyapımız ile her yıl sağlık turizmi kapsamında binlerce insana şifa kapısı oluyoruz. Ayrıca, uluslararası akredite eğitim programımız ile Balkanların birçok farklı noktasından gelen öğrencilerimize eğitim vermekteyiz." şeklinde konuştu.

Neshkov da annesinin bir rahatsızlığı sebebi ile geldikleri hastaneden çok güzel duygularla ayrıldıklarını belirterek, bu hizmetin uluslararası alanda tanıtılması gerektiğine inanarak çekim için Edirne'ye geldiklerini kaydetti.