Trakya'da Hayvanseverler Bir Araya Geldi

Trakya'da Hayvanseverler Bir Araya Geldi
Saraçlar Caddesi'nde "Sokak hayvanları sahipsiz değildir" sloganıyla toplanan hayvanseverler, yanlarında bakımını üstlendikleri evcil hayvanlarını da getirdi.Barınaklarda yaşanan sorunlara değinen hayvanseverler, sokakta yaşayan...

Saraçlar Caddesi'nde "Sokak hayvanları sahipsiz değildir" sloganıyla toplanan hayvanseverler, yanlarında bakımını üstlendikleri evcil hayvanlarını da getirdi.

Barınaklarda yaşanan sorunlara değinen hayvanseverler, sokakta yaşayan hayvanların da hakları olduğunu anımsatarak, bu hayvanların kısırlaştırma ve aşılamaları yapılmasının ardından tekrar alındıkları yerlere bırakılmalarını istedi.

Kırklareli'nde Buluştular

Kırklareli'ndeki bir parkta buluşan hayvanseverler de basın açıklaması yaptı.

Babaeski Doğa ve Sokak Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülay Yıldırımlar, yaptığı açıklamada, sokakta yaşayan hayvanların sahipsiz olmadığını dile getirdi.

Bazı insanların hayvanlara karşı çok acımasız davrandığını ifade eden Gülay, hayvanlara eziyet görüntülerinin yaşanmamasını diledi.

Tekirdağ'da Bir Araya Geldiler

Tekirdağ'da ise hayvanseverler Hasan Ali Yücel Meydanı'nda bir araya geldi.

Burada açıklamada bulunan Fehime Peker, hayvanların yaşam hakları için mücadele etmeye sürdüreceklerini vurguladı.

"Canımızı veririz, canlarımızı vermeyiz", "Hayvansız dünya olmaz" ve "Yaşam hakkı kutsaldır" yazılı pankartlar taşıyan grup, slogan attıktan sonra dağıldı.