TREDAŞ Bakım Onarım Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

TREDAŞ Bakım Onarım Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'tan (TREDAŞ) yapılan açıklamada, enerjinin kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir sağlanması kapsamında Edirne Keşan başta olmak üzere Tekirdağ Şarköy, Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ile Kırklareli'nin...

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'tan (TREDAŞ) yapılan açıklamada, enerjinin kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir sağlanması kapsamında Edirne Keşan başta olmak üzere Tekirdağ Şarköy, Süleymanpaşa ve Marmaraereğlisi ile Kırklareli'nin Vize, Demirköy, Kıyıköy ve İğneada bölgelerinde bakım çalışmaları devam ettiriliyor.

Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Saroz Körfezi, tatil sezonunda 100 binin üzerinde insanı ağırlıyor. Saroz Körfezi'ndeki ekipler çalışmalarını hızlandırdı.

Saroz bölgesinde oluşabilecek arızalara müdahale edebilmek için ekipler 7 gün 24 saat çalışmalarına devam ediyor.

Düzenli Bakımlar Gerçekleştiriliyor

Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluğunda yazlıkçı ve günübirlik vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Kumbağ, Marmaraereğlisi, Şarköy ve Yeniçiftlik bölgelerinde arızaların oluşmasını önlemek için enerji nakil hatlarına arıza onarım bakım ekiplerince düzenli bakımlar yapılıyor.

Enerji nakil hatları güçlendirilirken, sokak aydınlatmaları da yenileniyor.

Vatandaşların yaşanacak arıza durumunda 186 Çağrı Merkezi, TREDAŞ web sitesi ve yapay zeka TREDAŞ Enerjik gibi iletişim kanallarından bilgi vermesi durumunda arızaya anında müdahale ediliyor.