TÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Akredite Edildi

TÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Akredite Edildi
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Abdullah Sayıner ve komisyon üyeleri ana bilim dalında inceleme yapıldı.TÜ Göğüs Hastalıkları...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Abdullah Sayıner ve komisyon üyeleri ana bilim dalında inceleme yapıldı.

TÜ Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Çakır Edis'ce heyete ana bilim dalı ve eğitim programları hakkında bilgilerin yer aldığı bir sunum yapıldı.

Eğitim hizmetleri ve süreçlerinin konuşulduğu değerlendirme sonunda Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nın Tıpta Uzmanlık Eğitim Programı, Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlik Kurulu'nca akredite edildi.

Heyet, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu da ziyaret etti.

Tabakoğlu, "Tüm birimleriyle akredite olmuş, verdiği eğitim ve hizmetlerin ulusal ve uluslararası arenada kalitesinin kabul edildiği bir Trakya Üniversitesi hayali ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktadan hareketle şahsımın da içinde bulunduğu Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı olarak akreditasyon süreçlerine hazırlandık. Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlilik Kurulu Akreditasyon Komisyonunun saha ziyaretinin ardından Ana Bilim Dalımız akredite edildi. Bu süreçte katkı sağlayan tüm hocalarımıza ve Türk Göğüs Hastalıkları Yeterlilik Kuruluna teşekkür ederim." şeklinde konuştu.