TÜ'de Akademik Kurul Toplandı

TÜ'de Akademik Kurul Toplandı
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, toplantıda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite çalışmaları, tamamlanan ve süren projeler...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, toplantıda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Barış Özkapı, yapılan çalışmalar, stratejik hedefler, kalite çalışmaları, tamamlanan ve süren projeler hakkında bir sunum yaparak bilgi sundu.

Açıklamada görüşleri belirtilen TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, sanayi ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün karşılanması açısından meslek yüksekokullarının önemli bir rol üstlendiğini kaydetti.

Öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapıldığını belirten Rektör Tabakoğlu, "Üniversite-sanayi iş birlikleri ve 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimleri gibi adımlarla öğrencilerimizin bilgi, beceri ve tecrübelerine önemli katkılar sağlıyor, onları daha mezun olmadan iş dünyası ile bir araya getiriyoruz. Bu noktada, meslek yüksekokullarında mesleki eğitimin niteliğinin artırılması ve üniversite-sanayi iş birliğinde somut ve güçlü adımlar atılması noktasında değerli hocalarımıza da önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzdaki hocalarımızın bu konudaki gayret ve çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz." şeklinde konuştu.