Tunca Nehri kenarı düzenleniyor

Tunca Nehri kenarı düzenleniyor
Edirne Belediyesi, Tunca Nehri kenarındaki 50 dönümlük alanda çevre düzenleme çalışması yapacak. Alanda yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun ve oturma grupları yer alacak.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, proje detaylarını...

Edirne Belediyesi, Tunca Nehri kenarındaki 50 dönümlük alanda çevre düzenleme çalışması yapacak. Alanda yürüyüş ve bisiklet yolları, oyun ve oturma grupları yer alacak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, proje detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Edirne Valiliğinin katkılarıyla ve DSİ'den gerekli izinlerin alınmasıyla Tunca Nehri kenarında yaklaşık 50 dönümlük alanda Edirne Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması yapılacak. Başkan Gürkan, yaptığı açıklamada, "Tunca kenarının sağ tarafından yaklaşık 50 dönümlük bir alanda Belediyemizin Park Bahçeler ekibi yürüyüş ve çocuk oyun alanları düzenlemesi yaparak bir rekreasyon peyzaj alanı oluşturacak. Vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde nehir kenarlarında spor ve yürüyüş yapmaları, çocuklarını getirip temiz havada oynamalarını sağlamaları ve sosyalleşmeleri anlamında Edirne'nin en seçkin yerlerinden biri olacak. Edirnemize hayırlı uğurlu olsun. Valimize de teşekkür ediyorum." dedi.