Vali Kırbıyık, Edirne'deki Çalışmaları İnceledi

Vali Kırbıyık, Edirne'deki Çalışmaları İnceledi
Valilik tarafından yapılan açıklamada, programının ilk kısmında Kıyık Caddesi üzerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca başlatılan sokak sağlıklaştırılması çalışmalarını inceleyen Vali Kırbıyık'ın...

Valilik tarafından yapılan açıklamada, programının ilk kısmında Kıyık Caddesi üzerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca başlatılan sokak sağlıklaştırılması çalışmalarını inceleyen Vali Kırbıyık'ın yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldığı ifade edildi.

Sağlıklaştırma kapsamında uygulama yapılan işyerlerini gezen Vali Kırbıyık, esnafın taleplerini dinledi.

Vali Kırbıyık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk'ün de eşlik ettiği incelemelerini Millet Bahçesi'nde sürdürdü. Kırbıyık, burada uygulama sahasındaki faaliyetlere dair firma yetkililerinden brifing aldı.

Programının son kısmında 3 Nehir 1 Şehir projesi uygulama sahasına geçen Vali Kırbıyık, çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapan Kırbıyık, şu ifadelere yer verdi:

"Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde her noktada projelerimiz hızla devam ediyor. Biz de çalışmaları yerinde görmek için sık sık saha gezileri gerçekleştiriyoruz. Projelerin öngörülen süre içerisinde hayata geçirilmesi için devlet tarafından bizler ve diğer tarafta yükleniciler hızlı bir şekilde üretimlerine devam ediyor. İnşallah en kısa sürede projeleri tamamlayarak hayat geçirmek istiyoruz."