Vali Kırbıyık Kurum Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Vali Kırbıyık Kurum Müdürleriyle Toplantı Yaptı
Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Valilikte gerçekleştirilen toplantıda kurumlarca yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Süren ve planlanan kamu yatırımları hakkında mevcut durum ve önümüzdeki süreçte atılacak...

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Valilikte gerçekleştirilen toplantıda kurumlarca yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Süren ve planlanan kamu yatırımları hakkında mevcut durum ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlar konuşuldu.

Vali Kırbıyık, toplantıda yaptığı değerlendirmede, Edirne'de kurumlarca birçok önemli proje yürütüldüğünü ifade etti.

Selimiye Camisi restorasyonu, Pazarkule Gümrük Kapısı yenilenmesi ve nehir yataklarında yapılan temizleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Kırbıyık, tarım, turizm, eğitim ve sağlık alanlarında projelerin sürdüğünü aktardı.

Deprem bölgesindeki görevi esnasında Edirne'deki proje ve çalışmaları takip etmeye devam ettiğini kaydeden Vali Kırbıyık, şöyle konuştu:

"Yaptığımız değerlendirmeler neticesi görüyoruz ki tüm kurumlarımız koordinasyon içerisinde, etkin ve verimli bir süreç yönetimiyle çalışmalarını tamamlama, hayata geçirme gayretindeler. Bu vesileyle teşekkür ediyor kendilerinden aynı gayretle, aynı heyecanla, aynı samimiyetle çalışmalarına devam etmeleri beklentisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum."

Toplantıya Vali yardımcıları Sıdkı Zehin ve Samet Öztürk ile kurum müdürleri katıldı.