Edirne'de Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi

Edirne'de Kilolarca Uyuşturucu Ele Geçirildi
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Şubesi ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Emniyet mensupları tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.15...

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve İstihbarat Şubesi ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonları devam ediyor. Emniyet mensupları tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

15 Kiloyu Aşkın Uyuşturucu Yakalandı

Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan operasyon kapsamında Kapıkule Sınır Kapısı'nda x-ray cihazları ve narkotik köpekler eşliğinde aramalar yapıldı. Emniyet'in düzenlediği son operasyon ile birlikte Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurda giriş yapan bir tırda 15 kiloyu aşkın uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tır Şoförü Gözaltına Alındı

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda kilolarca uyuşturucu madde bulunan tırın şoförü gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Edirne'de de Emniyet teşkilatı uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da uyuşturucu konusunda asla taviz verilmeyeceğini ve operasyonların titizlikle süreceğini her fırsatta belirtiyor.

Not: Görseller temsilidir.