Edirne'de silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga: 2 yaralı

Edirne'de silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga: 2 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesindeki silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada iki kişi yaralandı. Hayati tehlikesi olan yaralı Edirne'ye sevk edildi.Olay, dün sabaha doğru Edirne'nin Keşan ilçesinde Huzur Sokak'ta meydana geldi. Kavga olayına...

Edirne'nin Keşan ilçesindeki silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada iki kişi yaralandı. Hayati tehlikesi olan yaralı Edirne'ye sevk edildi.

Olay, dün sabaha doğru Edirne'nin Keşan ilçesinde Huzur Sokak'ta meydana geldi. Kavga olayına intikal eden polis ekiplerinin yaptığı araştırma neticesinde, bir kahvehanede K.G. ile U.K., S.K. ve O.Y. isimli şahısların tartışmaya başladığı, üç kişinin K.G.'yi evine kadar kovaladıkları, U.K. isimli şüphelinin 2 el havaya ve 1 el K.G.'nin evine doğru ateş ettiği öğrenildi.

Yaşanan arbede esnasında şüpheli U.K.'nin bıçakla hayati tehlikesi olacak şekilde yaralandığı ve müşteki/şüpheli K.G.'nin şüpheli U.K. tarafından demir veya sopayla vurularak bacağının kırıldığı tespit edildi. Şüphelilerden M.G., abisi K.G.'nin U.K.'yi bıçakladığını ve suçu kendisinin üstlenmesi istediğini, darp edildiği için şikayetçi olduğunu beyan etti.

K.G. ise, U.K. tarafından bacağına demir veya sopayla defalarca vurulduğunu, bacağının kırıldığını, U.K.'yi bıçaklamadığını söyledi.

Hayati tehlikesi mevcut olan şüpheli U.K., Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Olaya karışan diğer şahısların teminine yönelik çalışma başlatıldı. Soruşturma sürüyor.