Edirnelilerin Gözü İYİ Parti'de!

Edirnelilerin Gözü İYİ Parti'de!
İYİ Parti Edirne Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti'ye olan yoğun ilginin artarak devam ettiğini ve bu yeni katılımların partinin gücüne güç kattığını belirtti.İktidara giden yolda birlikte yürümek için...

İYİ Parti Edirne Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın, İYİ Parti'ye olan yoğun ilginin artarak devam ettiğini ve bu yeni katılımların partinin gücüne güç kattığını belirtti.

İktidara giden yolda birlikte yürümek için İYİ'ler ailesine katılan arkadaşlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade etti. İş insanları, mimarlar, kamu emeklileri ve avukatların da aralarında bulunduğu birçok kişinin İYİ Parti'ye katıldığı söylendi. Konuyla ilgili olarak da Mehmet Akalın, şunları kaydetti:

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde iktidar yürüyüşümüzde aramıza katılan her bir arkadaşımız gücümüze güç katıyor. Kadınların, gençlerin, çiftçinin, esnafın, işçilerin, işsizlerin, emeklilerin çıkarları için ortak projelerde bir araya geldik. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günleri bütün arkadaşlarımızla birlikte değiştireceğiz.

Üye Müracaatlarında Patlama 

Daha sonra Akalın, bulut.iyiparti.org sistemi üzerinden yapılan üyelik müracaatlarının patlama yaşadığına dikkat çekti. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ise seçimleri işaret ederek Türkiye'nin tarih yazacağını söyledi.