Başkan Helvacıoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Helvacıoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı kutlandı.

100 yıl önce zorlu koşullarda, benzerine rastlanmayacak bir milli mücadele yürütülerek Cumhuriyet’in kurulduğunu belirten Helvacıoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük mücadeleler ile kurduğu ve emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. yılına ulaşmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Cumhuriyet'in 100. yılında geleceğe büyük bir ümitle bakarak emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Helvacıoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmemiz, hep birlikte geleceğe umutla bakabilmemiz için yeni nesillere Cumhuriyet'imizin değerlerini, büyük Türk milletinin bir ferdi olmanın kıymetini en iyi şekilde anlatmalıyız. Milli Mücadelemizin köklü hatırası Cumhuriyet'imizi nice 100 yıllar yaşatmak üzere hiç durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Binlerce yıldır tarih sayfalarını süsleyen Türk milletinin inanç ve kararlı duruşunun en büyük karşılığı olan Cumhuriyeti’mizin 100. yılı kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızda, Cumhuriyet'imizin 100. yaşında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu yolda canlarıyla kanlarıyla mücadele eden tüm kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Yaşasın millet, yaşasın devlet, yaşasın Cumhuriyet."