Başkan Helvacıoğlu'ndan Keşan Kent Meydanı Projesi Hakkında Açıklama

Başkan Helvacıoğlu'ndan Keşan Kent Meydanı Projesi Hakkında Açıklama
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Başkan Helvacıoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile çalışmaların devam etti meydanda basın mensuplarına açıklamada bulundu.Projesinin yüzde 40'lık bölümünün tamamlandığını...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Başkan Helvacıoğlu, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile çalışmaların devam etti meydanda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Projesinin yüzde 40'lık bölümünün tamamlandığını ifade eden Başkan Helvacıoğlu, "Cumhuriyetin 100. yılında tamamlamak adına gayret gösteriyoruz. 4-5 satış noktamız, büfelerimiz, kitapevi ve kafemiz olacak, köy garajının oturma alanları olacak. Meydana 71 yeni ağaç dikeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Partili Aksal da Cumhuriyet tarihinin en güzel projelerinden birinin Keşan Meydan Projesi olduğunu ifade ederek Keşan'ın çok güzel bir meydana kavuşacağını ifade etti.

Açıklamaya AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Tahir Özçınar, Ali Ünal ve Bülent Günsal, belediye meclis üyeleri ile yüklenici firma yetkilileri katıldı.