Başkanı Balkan Hayata Geçirilen Projeleri Anlattı

Başkanı Balkan Hayata Geçirilen Projeleri Anlattı
Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, göreve geldiği günden beri hayata geçirilen projeleri anlattı.

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, ilçedeki bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında bilgi verdi.

Göreve başladığından beri ekibiyle yaptığı planlamaları hayata geçirdiğini ifade eden Balkan, "Aldığımız tedbirler, yaptığımız tasarruflar, planlama ve en önemlisi gelir kaynaklarımızı tasarruflu harcayarak önemli projelere imza attık." şeklinde konuştu.

Balkan, Havsa'nın tamamlanan projelerle büyük bir değişim yaşadığını ve yenilendiğini söyledi.

Balkan'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

"Yolları, kaldırımları, yeni yeşil alanları ve peyzaj alanlarıyla, yeni ilçe meydanıyla güzel işler gerçekleştirdik. Bir ilçenin bir kentin dışarıya dönük yüzü kent meydanıdır. Proje tamamlandığında çok güzel bir kent meydanına sahip olacağız. Onun yanında yeni bir otogar olacak ilçemizde. Devamında esnafımızın ana cadde üzerinde kendini göstermesine imkan sağlayacak sokak düzenlemelerimiz olacak."

Balkan, Havsa'da süren 6 büyük projenin kısa sürede tamamlanması için çaba harcadıklarını kaydetti.

'Vatandaşlarımızı Havsa'ya Kavuşturacağız'

Dere Islahı ve Havsa Yaşam Alanı projelerinin önemli projelerden olduğunu kaydeden Balkan, "İlçemizin içinden geçen büyük deremizi ıslah ediyoruz ve devamında da yaklaşık gidişi ve gelişiyle 2,5 kilometrelik alanda yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve sosyal alanları ile yepyeni bir Havsa'ya kavuşturacağız vatandaşlarımızı. Havsa Deresi artık ilçemizin kanayan yarası olmayacak." dedi.

Balkan, vatandaşların en konforlu hizmeti alması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.