İpsala Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Programı Düzenlendi

İpsala Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Programı Düzenlendi
Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada okul tanıtımı ile başlayan programda Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda açılış dersi verdiği belirtildi.Arda, programda yaptığı konuşmada, öğrencilere...

Trakya Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada okul tanıtımı ile başlayan programda Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda açılış dersi verdiği belirtildi.

Arda, programda yaptığı konuşmada, öğrencilere eğitim hayatlarında başarı diledi.

"3+1 İş Yeri Eğitim Sistemi’ni Türkiye'de ilk uygulayan meslek yüksekokullarından biri olduklarını belirten Arda, "Bu tür eğitimlerle öğrencilerin mesleki olarak pratik bilgi ve becerilerini iyileştirmek, iş hayatına uyumlarını sağlayarak daha mezun olmadan deneyim ve tecrübe sahibi olmalarını sağlıyoruz. Yine bu şekilde öğrencilerimiz daha mezun olmadan istihdam fırsatlarıyla karşılaşabilmekteler. Okulumuzdaki öğretim elemanlarımızın birçoğu doktora eğitimlerini tamamlamış durumdalar. Bu yönüyle de okulumuz yine öncü okullardan birisidir." ifadelerini kullandı.

Etkinlikte öğrencilerle tanışarak sohbet eden ve İpsala’yı tanıtan Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal da yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulundu.