İpsala OSB'ye İlişkin Toplantı Düzenlendi

İpsala OSB'ye İlişkin Toplantı Düzenlendi
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapılan toplantıda İpsala Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine ilişkin yapılacak çalışmalar görüşüldü.İpsala Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen toplantıda,...

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapılan toplantıda İpsala Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulum sürecine ilişkin yapılacak çalışmalar görüşüldü.

İpsala Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen toplantıda, kurulum sürecinin hızla tamamlanması için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Ticaret Borsası Başkanı Necmi Sezer, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, belde belediye başkanları ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

OSB'nin, bölge için çok önemli bir gelişme olduğunu ifade eden Vali Kırbıyık, "Süreci iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor. Gerek parselizasyon ve gerekse altyapı çalışmalarının hızlı şekilde tamamlanması için gayret göstermeliyiz. Bu çalışmaları hızlıca yürütüp yaz dönemine kadar bitirmemiz lazım. Akabinde süreci tamamlayıp, bakanlık yatırım programına dahil edebilmeliyiz. Yıl sonunda tahsisleri yapabilecek şekilde bir öngörü ile çalışmalarımızı planlamamız gerekiyor." dedi.

Vali Kırbıyık, kurulum sürecinde verdikleri destekten ötürü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerine teşekkür etti.