Keşan Belediyesi Pazar Yeri'nin Üzeri Kapatılacak

Keşan Belediyesi Pazar Yeri'nin Üzeri Kapatılacak
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık usul ile ihale edilecek kapatılma işinde teklifler elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde teklifler açılacak ve ihaleye 15 Mart'ta saat 10.00’a kadar teklif verilebilecek.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve yer tesliminden sonra iş, 300 takvim günü içinde teslim edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan için çok önemli bir işi daha başarma gururuna eriştikleri için mutlu olduğunu belirtti.

Keşan ve bölgenin gelişimi için çok önemli bir hizmet ayağı olan pazar yerinin üzerinin kapatılması işini en kısa sürede tamamlayacaklarını dile getiren Helvacıoğlu, "Hem Keşan hem de bölge halkına, şehre yakışır bir pazar yeri sunacağız. Esnafın rahatlıkla tezgahını açabileceği, halkın konforlu bir şekilde alışveriş yapabileceği, misafirlerin de güvenerek gelebileceği, şehrin ticari hacmini artıracak üzeri kapalı bir pazar yerine kavuşacak olmanın mutluluğunu taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı