Keşan Meydan Projesi'nin Yüksek Standartları Devam Ediyor

Keşan Meydan Projesi'nin Yüksek Standartları Devam Ediyor
Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünal tarafından yapılan yazılı açıklamada, otopark binasının kalıp desteğinde kullanılan teleskopik direklerin kırılması sonucu otopark inşaatının...

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünal tarafından yapılan yazılı açıklamada, otopark binasının kalıp desteğinde kullanılan teleskopik direklerin kırılması sonucu otopark inşaatının 45 metrekarelik kısmında çökme oluştuğunu kaydetti.

Çalışanlarda bir yaralanma olmadığını Ünal, "Gerekli inceleme, test ve düzeltmeler yapıldıktan sonra çalışmalarımız yüksek standartlarda devam etmektedir. Bu işi TOKİ ile birlikte yapmaktan da gurur duyuyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinde TOKİ binalarımızın ne denli sağlam olduğunu da tüm kamuoyu ile birlikte gururla takip ettik. Burada bir eksikliğin olmadığını altını çizerek belirtmek isteriz." sözlerine yer verdi.

Siyasi algı yaratılmaması gerektiğinin altını çizen Ünal, durumun malzeme kalitesi veya eksikliği sebebi ile yaşanmadığını, belediye, firma yetkilileri ile bağımsız denetçilerin görevleri başında çalışmaları titizlikle yürüttüğünü belirtti.

Ünal, Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin tamamlandığında, Keşan'ın çehresini değiştireceğini ve otopark problemini çözeceğini de kaydetti.