Keşan'da Nostalji Gecesi

Keşan'da Nostalji Gecesi
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Keşan Belediye Sanat Merkezi ortaklığında yapılan konserde, Türk Sanat Müziği korosu, Yeşilçam şarkıları ile...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ve Keşan Belediye Sanat Merkezi ortaklığında yapılan konserde, Türk Sanat Müziği korosu, Yeşilçam şarkıları ile dinleyicileri mest etti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, koronun, seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri geçmişe götürdüğünü ifade etti.

Başkan Helvacıoğlu, Keşanlıları koroya katılmaya davet etti ve "Gerçekten de koro üyelerimiz, saz ekibimiz Keşan'ımızın bir parçası ve bu güzelliklerden daha yüzlerce var. Kendileri ile gurur duyuyoruz. Spordan sanata her alanda emekleri olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Konseri İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eylem Tanrıverdi, Keşan Belediyesi Sosyal ve Kültür İşler Müdürü Andaç Gedik ve vatandaşlar izledi.