Keşan'da Tuning Fest Heyecanı

Keşan'da Tuning Fest Heyecanı
Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ziyarette 7 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan "Tuning Fest" etkinliğine dair görüş alışverişi yapıldı.Açıklamada görüşlerini belirten Başkan Helvacıoğlu, ilçenin...

Keşan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ziyarette 7 Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanan "Tuning Fest" etkinliğine dair görüş alışverişi yapıldı.

Açıklamada görüşlerini belirten Başkan Helvacıoğlu, ilçenin güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını ifade etti.

Keşan'da motor sporlarının gelişmesi için çalışmalar yapıldığını belirten Helvacıoğlu'nun kullandığı ifadeler şu şekilde:

"7 Mayıs 2023’te Keşan’da 500'ü aşkın araçla muhteşem bir organizasyona derneğimizle birlikte ev sahipliği yapacağız. Motor sporları tutkunlarını bir araya getirecek Keşan Tuning Fest için planlamalarımızı yapıyoruz. Motor sporları tutkunları için birlikte güzel işlere imza atacağız. İlçemizde motor sporları tutkunlarının daha güvenli ve keyifli alanlarda sürüş keyfi yaşaması ve yaşatması için yönetimimizin taleplerini alıyor, istekleri doğrultusunda yapacağımız planlamalar hakkında görüş ve önerilerimizi paylaşıyoruz."