Keşanlılar Dikkat! Keşan'daki 3 Durak Yeri Kaldırıldı

Keşanlılar Dikkat! Keşan'daki 3 Durak Yeri Kaldırıldı
Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Günsal tarafından yapılan açıklamada, Keşan'a değer katmak için şehir yaşantısının önemli bir parçası olan kaldırım ve yolların yenilendiğini ifade etti.Hastane Caddesi'nde bulunan...

Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Günsal tarafından yapılan açıklamada, Keşan'a değer katmak için şehir yaşantısının önemli bir parçası olan kaldırım ve yolların yenilendiğini ifade etti.

Hastane Caddesi'nde bulunan kaldırım çalışmalarının da tamamlandığını belirten Günsal, şu ifadeleri kullandı:

"Asfalt serim çalışmalarımız için planlarımızı yapmış bulunmaktayız. TSE standartları ile şehir içi otobüs durakları yer seçimi kuralları belirlenmiş olup, trafiğin akışının yavaşlamaması için iki durak arası mesafe en az 400 metre olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda Hastane Caddesi üzerinde trafiği aksatan, Keşan Lisesi önünde ve karşısında bulunan duraklara 50 metre mesafedeki ihtiyaç ve standartlara uygun olmayan Osmanlı Kahvecisi önü ve karşısındaki iki durak ile yolun yapısından dolayı cep oluşturulamayan ve yol üzerinde kalan subay orduevi önünde bulunan durak olmak üzere toplam 3 adet durak kaldırılmıştır."