Vali Kırbıyık'tan Lalapaşa İlçe Halk Kütüphanesine İlişkin Açıklama

Vali Kırbıyık'tan Lalapaşa İlçe Halk Kütüphanesine İlişkin Açıklama
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Lalapaşa ilçesinde bir takım incelemeler yaptı.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, programına Kaymakamlık ziyaretiyle başladı.

Kaymakam Ömer Bulut'tan tamamlanan projeler ve yapım çalışmaları devam eden yatırımlaramilişkin ilgili bilgi alan Kırbıyık, köy muhtarlarıyla buluştu.

Kırbıyık, Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restore edilen Lalapaşa Camisi'ni gezdi, Bölge Müdürü Ahmet Saraç'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Programını yenileme çalışmaları sonrası hizmete giren İlçe Halk Kütüphanesinde sürdüren Kırbıyık, burada öğrencilerle buluştu. Öğrencilere kitap hediye eden Kırbıyık, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilere başarı diledi.

Çocuklar İçin Hoşça Zaman Geçirilecek Ortam

Kırbıyık, "Çocuklarımız bir yandan okumalarını yaparken, diğer yandan sosyal etkinlikler gerçekleştirebileceği ve hoşça zaman geçirebilecekleri bir ortama kavuşmuş oldu. Sevgili yavrularımız bizlerin geleceği. Onların donanımlı yetişmesi, özellikle nitelikli eğitim alabilmeleri için tüm imkanlarımızı sonuna dek kullanacağız." dedi.

Lalapaşa Belediyesini de ziyaret eden Kırbıyık, Belediye Başkanı İsmail Arslan'la görüşüp yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Kırbıyık'a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez ve kurum müdürleri de eşlik etti.