Network Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri Sunuyor

Network Babalar Günü'ne Özel Hediye Seçenekleri Sunuyor
Network'ten yapılan açıklamada şirket, Babalar Günü'nü "En iyi arkadaşım babam" söylemiyle kutluyor. Network İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonuyla Babalar Günü'ne özel hediye seçenekleri sunuyor.

Yaz aylarında gündüzden geceye şıklık vaad eden renkli keten gömlekler ve polo t-shirtler, şort ve pantolonlarla kombinlenerek şık görünümü ön plana çıkarıyor.

NetWork'ün 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda göze çarpan hafif ve nefes alabilen yüksek kaliteli kumaşlardan oluşan ürünler, serin ve konforlu hissetmenizi sağlıyor. Sezon trendlerini yansıtan farklı renk ve desenlerdeki erkek mayoları ise tatillerde babaların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

NetWork, "En iyi arkadaşım babam" diyerek, stil sahibi ve klasik kesimleri tercih eden babalara "Limited" koleksiyonda yer alan özel İtalyan kumaşlı takım elbiseler ve ceketlerle konforu ve şıklığı sunuyor.

Modern ve sportif babalara fonksiyonel şıklık sunan teknik kumaşlardan oluşan N-Tech koleksiyonu, ideal hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Casual ya da klasik formdaki ayakkabılar, modern sneakerlar ve süet loaferlar da şık stili bir adım öteye taşırken, koleksiyonda yer alan seyahat ve sırt çantaları, cüzdan ve kemerler kombinlerin tamamlayıcı parçası oluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı