Emeklilere Aylık Sadece 350 TL Geri Ödeme ile 10000 TL Yatırılıyor! Başvurmayan Kalmasın

Emeklilere Aylık Sadece 350 TL Geri Ödeme ile 10000 TL Yatırılıyor! Başvurmayan Kalmasın
Milyonlarca emekliye fırsat gibi fırsat açıklaması geldi! Kamu bankaları tarafından yapılan duyuru ile bu hafta içinde başvuru yapan tüm emeklilere acil olarak 10.000 TL ödeme yapılacağı aktarıldı. Üstelik ayda sadece 350 TL...

Milyonlarca emekliye fırsat gibi fırsat açıklaması geldi! Kamu bankaları tarafından yapılan duyuru ile bu hafta içinde başvuru yapan tüm emeklilere acil olarak 10.000 TL ödeme yapılacağı aktarıldı. Üstelik ayda sadece 350 TL tutarında geri ödeme ile 10 bin TL alınabilecek. Başvurular başladı ve kamu bankalarının şubeleri önünde yoğun kuyruklar oluştu.

Başvuru yapan tüm SSK, Bağkur ve Memur emeklileri Kamu bankalarından 10.000 TL nakit ödeme alabilecek! Kamu bankaları olan Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank, emekli müşterilerine özel 10000 TL ek ödeme yapacak. Acil nakit ihtiyacı bulunan ve ekonomik olarak zorluk yaşayan tüm emekli vatandaşlar bu kredi paketinden düşük faiz oranlarıyla yararlanabilecek. Böylelikle emekliler yeni yıl öncesi borçlarını ödeyebilecek ve acil nakit ihtiyaçlarını giderebilecekler. Üstelik kolay geri ödeme ve uygun vade seçenekleri de kredi paketinde bulunuyor. Kredi başvuruları başladı ve bu hafta içerisinde bitecek! Başvuru yapmak için elinizi çabuk tutmanız gerekiyor.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan kredi kampanyasından yararlanabilmek için bir takım şartlar aranıyor. Öncelikle emeklinin, emekli aylığını kredi başvurusu yapacağı kamu bankasından alması gerekiyor. Bunun dışında emeklilerden herhangi bir şart aranmayacak ve belge talep edilmeyecektir. Kefilsiz şartsız emekliye anında 10 bin TL nakit ödemesi verilecek! Kredi başvurusu yaparken yalnızca emeklinin kredi notuna bakılıyor.

Emekliye 10000 TL Kredi Fırsatı

Tüm SSK, Bağkur ve Memur emeklileri, kamu bankası müşterisi olmak koşuluyla kredi fırsatından yararlanabilecek. Ziraat Bankası 10000 TL krediyi %1,79 faiz oranıyla, Vakıfbank %1,91 ve Halkbank ise %1,89 Faiz oranıyla sunuyor. Kredi geri ödemeleri 388 TL ila 425 TL arasında değişkenlik gösterebiliyor. Kredinin detaylarına Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank resmi internet adreslerinden ulaşılabiliyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Emekliye Kamu bankaları tarafından sağlanan düşük faizli 10.000 TL kredi kampanyasına başvurular; gerek bankaların Mobil ve İnternet Bankacılığı Şubeleri üzerinden gerek SMS yolu ile gerekse Kamu bankası şubelerine müracaat ederek bizzat gerçekleştirilebiliyor.