En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Yarışması Düzenlenecek

En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Yarışması Düzenlenecek
Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Keşan Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün koordinesinde, Keşan'daki yeşil dokuyu çoğaltmak, vatandaşlarda çevre bilinci ile sevgisini artırmak, vatandaşların...

Edirne Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Keşan Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünün koordinesinde, Keşan'daki yeşil dokuyu çoğaltmak, vatandaşlarda çevre bilinci ile sevgisini artırmak, vatandaşların çevre düzenlemesine ilişkin ilgisini teşvik etmek amacıyla en güzel balkon bahçe ve teras yarışması düzenlendi.

Yarışmaya vatandaşların rengarenk balkon, bahçe ve teras düzenlemeleri ile büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin balkon, bahçe veya teras fotoğraflarını en az 3 adet olacak şekilde olabildiğince farklı açılardan fotoğraflayarak Instagram'dan “@kesanbelediyesi” etiketiyle paylaşmaları gerekiyor.

Yarışmaya katılım için son başvuru tarihi 31 Mayıs Çarşamba günü olarak belirlendi.

Yarışmada birinciye iki kişilik tam pansiyon iki gece tatil, ikinciye akşam yemeği, üçüncüye ise kahvaltı, yarışmaya katılan herkese Keşan Belediyesi seralarında üretilen 3 adet saksıda çiçek ve devlet tiyatrosu bileti hediye edilecek.