Erdoğan Seçim Talimatını Verdi: Her Kapı Çalınacak

Erdoğan Seçim Talimatını Verdi: Her Kapı Çalınacak
14 Mayıs'taki seçimler için Recep Tayyip Erdoğan, "Bu, bugüne kadar karşılaştığımız en kritik seçimlerden biri. Herkesle iletişim kurun" talimatını verdi.Erdoğan, partisinin aday ve seçim bildirgesi tanıtım toplantısından...

14 Mayıs'taki seçimler için Recep Tayyip Erdoğan, "Bu, bugüne kadar karşılaştığımız en kritik seçimlerden biri. Herkesle iletişim kurun" talimatını verdi.

Erdoğan, partisinin aday ve seçim bildirgesi tanıtım toplantısından sonra iftar yemeğinde AK Parti listelerinde yarışacak milletvekili adayları ile bir araya geldi ve onlara "Bunu asla unutmayın" diye seslendi.

Başkan Erdoğan, yeni bir sürecin başladığını vurgulayarak, "Her seçim önemlidir ancak 14 Mayıs seçimleri bugüne kadar karşılaştığımız en kritik seçimlerden biridir. Bu gerçeği aklınızdan çıkarmayın. Bu nedenle, her bir vatandaşın oyu bizim için çok değerlidir" dedi.

Daha sonra ise şu açıklamaları yaptı:

"Gereken Mekanizmaları Kullanarak Sorunları Çözün"

Vatandaşların yaşadığı sorunlara yönelik duyarlı olun ve onları uzun uzun dinleyin. Eğer bir sorunları varsa, çözüm için gereken mekanizmaları kullanarak yardımcı olun.

Siyaset sahada, sokakta yapılır. Seçimler de sandıkta kazanılır. Bu süreçte, her partiye bakmaksızın her vatandaşa ulaşmalıyız.

14 Mayıs seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu herkese anlatın. Hiç kimseyi atlamadan herkese ulaşın. Bu süreci iyi yöneterek, sandıktan en iyi sonuçları elde edeceğiz.

Adaylar Her Kapıyı Çalacak! 

AK Parti, aday tanıtım toplantısı sonrasında artık, tüm kadrosu ile sahaya inmeye hazırlanıyor. 81 ilde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezleri, her aday için günlük programlar düzenliyor.

Bayram öncesinde ev ve esnaf ziyaretleri, iftar programları gerçekleştirilecek. Bayramdan sonra kampanya hızlanacak. Her aday, sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar gezmediği yer, çalmadığı kapı bırakmayacak.