Ergene Belediyesi'nden Erzak Yardımı

Ergene Belediyesi'nden Erzak Yardımı
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından yapılan açıklamada, meclis üyeleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan erzak dağıtım çalışmalarının bir bölümüne katıldığı ve vatandaşların...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından yapılan açıklamada, meclis üyeleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan erzak dağıtım çalışmalarının bir bölümüne katıldığı ve vatandaşların taleplerini dinlediği ifade edildi.

Erzak dağıtım çalışmaları sırasında hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırmadıklarını söyleyen Başkan Yüksel, vatandaşlar arasında da ayrım gözetmeksizin dağıtım yaptıklarını aktardı.

Başkan Yüksel, programın sürdürüleceğini belirterek "Beraber ibadet ettiğimiz, ekmeğimizi bölüştüğümüz, aynı sofra etrafında bir araya geldiğimiz on bir ayın sultanı ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ergene Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizin tüm mahallelerinde sevgi sofralarımızı kurarak halkımızla bir araya geleceğiz." şeklinde konuştu.