Evde Yakılan Mangal Engelli Bireyin Sonu Oldu

Evde Yakılan Mangal Engelli Bireyin Sonu Oldu
Antalya'nın Alanya ilçesinde evde yakılan mangal faciaya sebep oldu. Mangaldan sızan karbon oksit gazından zehirlenen yürüme engelli kişi yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.Korkunç...

Antalya'nın Alanya ilçesinde evde yakılan mangal faciaya sebep oldu. Mangaldan sızan karbon oksit gazından zehirlenen yürüme engelli kişi yaşamını yitirdi. İtfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Korkunç olay Alanya'daki Tosmur Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre hem Fransa hem Türk vatandaşı olan yürüme engelli Adem Yeğni’nin (46) yaşadığı evden duman kokusu alan komşuları 112 Acil Servis'e haber verdi.

Mangal Yatak Odasından Çıktı

Adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Yeğni’nin yatak odasından yoğun duman geldiğini fark etti.

İtfaiye ekipleri yatak odasında yakılan mangalı balkona çıkartarak müdahale etti.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Yeğni’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra Yeğni’nin cansız bedeni otopsi için belediye morguna kaldırıldı. İlk belirmelere göre karbon monoksit yaşamını yitirdiği değerlendirilen Yeğni’nin kesin ölüm sebebi otopsiden sonra belli olacak.

İntihar ihtimali üzerinde durulan olay ile alakalı soruşturma başlatıldı.