Göçmen Kaçakçılığında Yeni Seviye: Atina Diye Meriç Nehri Kıyısına Bırakmışlar!

Göçmen Kaçakçılığında Yeni Seviye: Atina Diye Meriç Nehri Kıyısına Bırakmışlar!
Edirne'de yaşanan olayda, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 3 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si ise tutulandı.Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 3 insan kaçakçısıyla...

Edirne'de yaşanan olayda, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 3 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si ise tutulandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, 3 insan kaçakçısıyla anlaşan göçmenler, Atina'ya gitme karşılığında kişi başı 4 bin euro ödeme yaptıklarını açıkladı. Ancak insan kaçakçılarının düzensiz göçmenleri Atina, diyerek nehir kıyısına bıraklamaları üzerine, Edirne jandarma ekipleri göçmenleri yakaladı.

Göçmenlerin yakalanması üzerine harekete geçen ekipler, diğer birimlere de haber verdi. Tekirdağ Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Böylelikle Edirne'de 1 ve Çerkezköy ilçesinde de 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sev edilen şüphelilerden B.K. ve A.H.Ç. tutuklandı. M.E.Z. ise tutuksuz yargılanarak serbest bırakıldı.