Haluk Levent Milletvekili Adayı Olacak Mı? Açıklama Yaptı!

Haluk Levent Milletvekili Adayı Olacak Mı? Açıklama Yaptı!
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve genel seçimin yapılmasına artık sayılı aylar kaldı. Seçimin mayıs ayında yapılacağına kesin gözüyle bakılırken, partilerin milletvekili adaylarının kim olacağı da merak ediliyor. Bu kapsamda,...

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve genel seçimin yapılmasına artık sayılı aylar kaldı. Seçimin mayıs ayında yapılacağına kesin gözüyle bakılırken, partilerin milletvekili adaylarının kim olacağı da merak ediliyor. Bu kapsamda, Haluk Levent'in milletvekili adayı olacağı ile ilgili iddialar sonrasında, ünlü sanatçı sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Haluk Levent Milletvekili Adayı Olacak Mı?

Haluk Levent'in milletvekili adayı olacağına ilişkin haberlerin ardından açıklama yapan başarılı şarkıcı ''Hakkımda “aday olacak” gibi haberler çıkmaya başladı. UYUŞMAYALIM projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. “Birlikte çalışalım” gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar Yani adaylık filan yok canlarım'' diyerek milletvekili adayı olması gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.

Seçimler Ne Zaman Yapılacak?

AK Parti Grup Toplantısı'ndan konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimler için 14 Mayıs tarihini işaret etmişti. Seçim tarihi için henüz resmi karar alınmasa da 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve genel seçimlerin yapılması bekleniyor.