İki grup arasındaki silahlı kavgada 2 kişi tutuklandı

İki grup arasındaki silahlı kavgada 2 kişi tutuklandı
Edirne'nin Keşan ilçesinde iki grup arasındaki pompalı tüfekli saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli tutuklandı.Olay, Edirne'nin Keşan ilçesinde Yeni Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre;...

Edirne'nin Keşan ilçesinde iki grup arasındaki pompalı tüfekli saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli tutuklandı.

Olay, Edirne'nin Keşan ilçesinde Yeni Mescit Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; yolda karşı karşıya gelen ve daha önceden aralarında husumet olan iki grup sözlü olarak tartışmaya başladı. İki grubun sözlü tartışması çok geçmeden silahlı kavgaya dönüştü. Pompalı tüfeklerin kullanıldığı olayda, D.Ç., M.Y. ve S.T. yaralandı. Kavga polisin müdahalesi sonucu sona ererken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak dört şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Kavgada silah kullandığı belirlenen iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca olayda kullanılan ve ruhsatsız olduğu belirlenen iki pompalı tüfeğe el konuldu.