İkinci el araba fiyatlarını alaşağı eden hamle! Fiyatlar tepetaklak

İkinci el araba fiyatlarını alaşağı eden hamle! Fiyatlar tepetaklak
Gelen son bilgilere göre, ikinci el otomobil satışlarında kilometre oyunu yapanlara büyük cezalar kesilecek. Bu ceza tutarı ise en yüksek 300 bin TL olacak. Ticaret Bakanlığı bu kapsamda internette yer alan tüm ilanları takip altına...

Gelen son bilgilere göre, ikinci el otomobil satışlarında kilometre oyunu yapanlara büyük cezalar kesilecek. Bu ceza tutarı ise en yüksek 300 bin TL olacak. Ticaret Bakanlığı bu kapsamda internette yer alan tüm ilanları takip altına aldı ve yaptırımlar uygulanmaya başlandı.

İkinci el araba fiyatlarını alaşağı edecek hamle! Önü açıldı, fiyatlar birdenbire tepetaklak olacak. İkinci el otomobil satışında hile yapanlara sağlam para cezaları geliyor. 6 bin kilometre şartını ihlal eden herkese 300 bin TL'ye kadar para cezası kesileceği bilgisine ulaşıldı. Şu anda tespit başına 8 bin TL ceza geliyor. 15 Eylül'de yürürlüğe giren düzenleme neticesinde 6 bin kilometre yapma şartı getirildi.

CEZALAR ARTIYOR

İkinci el araba piyasasında hilelerin artmasıyla birlikte Ticaret Bakanlığı devreye girerek yeni tedbirler aldı.

300 BİN TL'YE KADAR PARA CEZASI...

6 bin kilometre şartını kayıtsız koşulsuz ihlal eden herkese 300 bin TL'ye kadar para cezası kesileceği bilgisi verildi.

TAKİP ALTINA ALINDI

Bu doğrultuda Ticaret Bakanlığı internette yer alan tüm ilanları takip altına aldı ve yaptırımlar uygulanmaya başlandı.

15 EYLÜL'DE YÜRÜRLÜĞÜ GİRİLDİ

15 Eylül'de yürürlüğe giren düzenleme neticesinde 6 bin kilometre yapma şartı getirildi. Bu koşulu ihlal edenlere para cezası yağacak.