İpsala'da Baba ve Oğul Birer Saat Arayla Yaşamını Yitirdi

İpsala'da Baba ve Oğul Birer Saat Arayla Yaşamını Yitirdi
Esetçe'deki tarlada geçtiğimiz gün babasıyla çalışan Enes Bülent, bir süre sonra dinlenmek için otomobile geçti. Baba Ramazan Bülent (47), aracına baktığında oğlunun hareketsiz olduğunu gördü.Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan...

Esetçe'deki tarlada geçtiğimiz gün babasıyla çalışan Enes Bülent, bir süre sonra dinlenmek için otomobile geçti. Baba Ramazan Bülent (47), aracına baktığında oğlunun hareketsiz olduğunu gördü.

Keşan Devlet Hastanesine kaldırılan gencin kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Keşan Lisesi öğrencisi Enes Bülent, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Bir süre sonra kalp kriz geçirerek fenalaşan baba Ramazan Bülent de hastanede yaşamını yitirdi.

Bir saat arayla vefat eden baba ve oğlu için öğle vakti evlerinin önünde cenaze namazı kılındı.

Cenazeleri Toprağa Verildi

Helallik alınmasından sonra baba ve oğlunun cenazeleri, belde mezarlığında toprağa verildi.

Törene, gencin annesi Fatma, ağabeyi Görkem, kardeşi Ömer Bülent, Keşan Belediye Başkan Vekili ve Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Belde Belediye Başkanı Cemal Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz ve vatandaşlar katıldı.

Gergin, spor camiasının çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Oğlunun acısına dayamayan babanın da yaşamını yitirdiğini ifade eden Gergin, "Bildiğimiz kadarıyla kalp krizi geçirip o da vefat etti. İki cenaze aynı anda çok üzücü. Hem spor camiasının hem bölgemizin başı sağ olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Bu sene Enes için oynayacağız." dedi.